Kunstgras voor allerlei Golf toepassingen

We hebben niet alleen golf greens in tuinen, golfbanen en driving ranges aangelegd, maar door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van onze producten hebben we kunstgras ook voor vele andere toepassingen gebruikt.

Net zoals we minigolfbanen kunnen plaatsen op cruiseschepen, hebben we voor een golfevenement in Nederland golfbanen geplaatst op het strand. En we hebben ons kunstgras ook op een skipiste aangebracht.

Neem contact op met ons serviceteam als u informatie over onze producten wilt ontvangen of een specifieke wens wilt bespreken.

Kwaliteit en ervaring

Een lid van het verkoopteam van Myview Golf ontmoet de klant om te bekijken wat de specifieke wensen zijn. De klant krijgt een informatiepakket met daarin een staal van het product, een overzicht van de eigenschappen en het gebruikelijke aanlegproces.

Op basis van het specifieke plan en de specifieke wensen van de klant maakt ons ontwerpteam vervolgens een visueel grafisch ontwerp van de voorgestelde green en ons verkoopteam bereidt dan een offerte voor voor het project. Als de klant tevreden is met onze voorstellen, plannen we een datum voor de aanleg in.

INVENTARISEREN

PLANNEN

VISUALISEREN

Indoor Golf

Myview Golf Indoor golfIndoor golf is de nieuwe trend. Beginners en spelers met een lage handicap willen ook tijdens de winterperiode blijven spelen. De meeste indoor golffaciliteiten bieden een chipping green, een putting green en een driving range of slagkooi in combinatie met simulators.

Meer over Indoor Golf

Tourlinks

Myview Golf Indoor golfDe modulaire greens van Tourlinks zijn snel en eenvoudig te monteren en demonteren en zijn daarom de ideale oplossing voor thuis en in de tuin, voor bedrijven, winkels en showrooms, voor hotels, country clubs en vakantieoorden, voor pro-shops, academies en oefen golfbanen.

Tourlinks mogelijkheden

Kunstgras Golfbaan op een schip

Myview Golf Golf on a shipDe meeste rederijen bieden u de mogelijkheid om bij de beste golfbanen van de wereld te spelen terwijl uw schip ligt aangemeerd. Maar hoe zou het zijn om golf te spelen op een schip? Om de passagiers aan boord te vermaken heeft Myview Golf verschillende adventure golfbanen aangelegd.

Adventure Golf op een schip

Golf Oefenbanen

Myview Golf practice areasCreëer golf oefenterreinen, binnen of buiten. Deze zijn geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, scholen, revalidatiecentra, enz. Golf is een goede vorm van lichte training en is uitermate geschikt voor deze omgevingen. Wat is nu beter dan een ontspannen achttien holes golfspel als u enkele uren buiten wilt genieten?

Golf oefenbanen

Speel Golf op het strand

Myview Golf beach golfWilt u 18 holes spelen op het strand? Voor tijdelijke evenementen, zoals strandgolf, is het mogelijk om een golfbaan op het strand aan te leggen. Myview Golf heeft al twee jaar achtereenvolgend een golfbaan aangelegd op het strand van Scheveningen, Bergen aan Zee en Texel.

Golf op het strand