Adventure Golf op een ship

De meeste rederijen bieden u de mogelijkheid om bij de beste golfbanen van de wereld te spelen terwijl uw schip ligt aangemeerd. Maar hoe zou het zijn om golf te spelen op een schip? Om de passagiers aan boord te vermaken heeft Myview Golf verschillende adventure golfbanen aangelegd.

Kunstgras oppervlakken zijn ideaal voor: Adventure golf, putting greens, etc. Door uw korte spel te oefenen, verlaagt u uw score en wordt dit seizoen uw beste tot nu toe. Het gras heeft een hoge kwaliteit, is duurzaam en is bestand tegen zout water, waardoor passagiers het hele jaar lang kunnen genieten van het golfspel, zelfs op vakantie.

Myview Golf - golf on a ship

DESIGN

PLAN

BUILD

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?