Indoor Golf

Indoorgolf is de nieuwe trend. Beginners en spelers met een lage handicap willen ook tijdens de winterperiode blijven spelen en ze vragen om oppervlakken van hoge kwaliteit. De meeste indoorgolffaciliteiten bieden een chipping green, een putting green en een driving range of slagkooi in combinatie met simulators. Deze verschillende elementen maken allemaal gebruik van kunstgras. Het gras kan in elke toepassing anders zijn voor een realistische spelbeleving.

Myview Golf biedt kunstgrasproducten voor elk scenario en garandeert een effectieve simulatie van de kenmerken van een natuurlijke golfbaan.

Spelers kunnen zo tijdens de winterperiode spelen en tijdens de zomer genieten van de resultaten van hun inspanningen.

Voor beginnende spelers betekent dit dat zij door in indoorfaciliteiten te spelen officiële golfcertificaten, zoals het GVB in Nederland, kunnen behalen. Tot op heden heeft Myview Golf talloze indoorgolfcentra aangelegd. We hebben de ervaring om u te helpen de lay-out, route en algehele afmeting te kiezen, maar ook om u te adviseren over algemene veiligheidsaspecten. We bieden totale ondersteuning van de ontwerpfase tot planning en aanleg.

DESIGN

PLAN

BUILD

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?