Kunstgras voor de Driving Range

De driving range wordt heel intensief gebruikt, er wordt op getraind door beginners en gevorderden. Met ons kunstgras zijn wij in staat een perfecte outdoor driving range of indoor driving range aan te leggen waarbij met alle aspecten die voor u en uw leden belangrijk zijn rekening gehouden. Voor de afslag plaatsen op een driving range ligt over het algemeen een grasveld met een diepte van zo’n 250 meter. Maar ook zijn er golfbanen waarbij je vanaf de afslag plaats in de driving range de ballen in een meer slaat. Vaak wordt er gewerkt met palen waarop de afstand wordt aangegeven.

In beide gevallen kunnen wij uw driving range verrijken met een target green om het oefenen van de afslag beter en gerichter te kunnen uitvoeren. We hebben hier veel ervaring mee, en willen graag met u kijken naar de mogelijkheden.

In een driving range gebouw kunt u grote voordelen halen uit het gebruik van kunstgras. Het kunstgras speel oppervlak is van goede kwaliteit en ziet er goed uit, maar beter nog, het werkt geluiddempend en verbetert zo de sfeer in het gebouw. Snijd de driving range matten in het gras of leg de matten er bovenop.

Hoge intensiteit vraagt kwaliteit kunstgras

Een driving range is een belangrijk onderdeel van de golfbaan. Iedere golfbaan beschikt over een driving range, daarnaast zijn er ook driving ranges zonder een golfbaan. Doordat een driving range intensief wordt gebruikt door zowel beginners als gevorderden is de kwaliteit die gebruikt wordt voor een driving range van groot belang.

Met ons kunstgras zijn wij in staat een perfecte outdoor driving range of indoor driving range aan te leggen waarbij met alle aspecten die voor u en uw leden belangrijk zijn rekening gehouden.

Myview Golf biedt een uitgebreid assortiment aan kunstgras driving range producten met een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Dit assortiment omvat het beste kunstgras voor de driving range zodat spelers die het hele jaar door kunnen genieten. Wij kunnen alles leveren voor de perfecte driving range van aanleg tot onderhoud.

ONTWERPEN

PLANNEN

BOUWEN

Tee Line gras en Tee Matten

Myview GolfMyview Golf kan het beste kunstgras voor tee-lines ter wereld leveren. Dit gras zorgt voor een realistische slag van de bal, zorgt ervoor dat u stevig staat en dat u een tee kunt plaatsen. Oefenen en training zijn nu het hele jaar door mogelijk waardoor u de zomer tees en het oefenterrein achter de hand kunt houden voor de drukke zomerperiode.

Tee line gras en Tee matten

Target Greens

Myview golf Target greenKunstgras target greens voor uw driving range zijn een goedkope lange termijn oplossing om uw image een extra impuls te geven. Deze kunstgras target greens vormen ook een kwalitatieve faciliteit voor bezoekers van uw golfbaan. Om bovenstaande redenen kosten kunstgras target greens effectief minder vergeleken met gras. De spelervaring is hetzelfde als bij echt gras, maar de kosten zijn minimaal.

Info over Target Greens

Golf course construction

Myview Golf construction rangeKunstgras target greens voor uw driving range zijn een goedkope lange termijn oplossing om uw image een extra impuls te geven. Deze kunstgras target greens vormen ook een kwalitatieve faciliteit voor bezoekers van uw golfbaan. Om bovenstaande redenen kosten kunstgras target greens effectief minder vergeleken met gras. De spelervaring is hetzelfde als bij echt gras, maar de kosten zijn minimaal.

Aanleg Golf banen en target greens