Myview Golf voor de aanleg van uw Driving Range

Myview Golf is één van de toonaangevende bedrijven voor de aanleg van kunstgras golfbanen. Het bedrijf is opgericht door professionele golfers en voor professionele golfers die de golfwereld kennen en alleen perfecte resultaten accepteren. We leveren de allerbeste golfbanen, driving ranges, golftrainingsterreinen enz. die momenteel beschikbaar zijn in Europa.

Niet alleen het werk voor de aanleg van uw kunstgras golfbaan voldoet aan de hoogste normen, maar ook ons kunstgras zelf, dus we hebben er alle vertrouwen in dat onze producten ook aan uw verwachtingen voldoen. Ons kunstgras hoeft niet te worden bewaterd, bemest, gemaaid of van onkruid worden ontdaan, wat betekent dat er weinig onderhoud nodig is en er kosten worden bespaard. We bieden verschillende oplossingen en kunstgrasproducten om uw doel te bereiken. We hebben kunstgras golf greens, kunstgras voor indoorgolfbanen, wintertees, korte golfbanen, Tourlinks en golfoefenbanen enz. aangelegd.

Myview golf construction

DESIGN

PLAN

BUILD

Myview Golf is de specialist

Myview Golf heeft de afgelopen jaren vele golfbanen aangelegd en is een ware specialist in de aanleg van golfbanen geworden, wat een zeer technische aangelegenheid is. Om een perfecte golfbaan te kunnen aanleggen, moeten tijdens alle fasen van de aanleg verschillende belangrijke beslissingen worden genomen. De architect of klant en degene die de golfbaan aanlegt, moeten intensief overleggen zodat de voltooide golfbaan overeenkomt met het beoogde ontwerp.

Het is zeer moeilijk om de perfecte architect voor het ontwerpen van een golfbaan te vinden en daarnaast de beste aannemer om de kunstgras golfbaan aan te leggen en uw doel te bereiken. Daarom is Myview Golf de perfecte partner voor de aanleg van uw kunstgras golfbaan. Myview Golf adviseert, ontwerpt en plaatst uw golfbaanfaciliteiten van kunstgras. De perfecte partner wanneer u de waarde van uw baan wilt verhogen – kunstgras greens, korte golfbanen, minigolfbanen, adventure golf, wintertees en greens en bovendien paden van kunstgras.

Wat u ook van plan bent, laat Myview Golf uw golfbaan aanleggen. Succes verzekerd! Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de korte golfbaan of oefenterreinen, samen met eventuele beplantings eisen.

Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij bereiden de basis voor voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is, beschikt uw golfbaan over een voortreffelijke toevoeging met kunstgras putting greens die overeenkomen met putting greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Alle greensystemen van Myview Golf worden geplaatst door ons team van gecertificeerde en getrainde professionals. Hierdoor kan consistent topkwaliteit worden gegarandeerd.

Myview Golf levert de meest realistische kunstgras golf greens ter wereld. Zorgvuldige training en tests en regelmatige seminars dragen bij aan onze kwaliteitsdoelstellingen. Onze dealers zijn specialisten en zijn gekwalificeerd om aanlegwerk uit te voeren, zoals:

  • Plaatsbepaling van geschikte aanleglocaties.
  • Voorbereiding van de ondergrond.
  • Vormen van het gras.
  • Zomen van het gras.
  • Controleren van de rol- en balsnelheden.

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Wij helpen u graagOp zoek naar advies voor uw project?