Kunstgras Target Greens

Kunstgras target greens voor uw driving range zijn een goedkope lange termijn oplossing om uw image een extra impuls te geven. Deze target greens vormen ook een kwaliteitsfaciliteit voor bezoekers van uw golfbaan. Om bovenstaande redenen kosten kunstgras target greens effectief minder vergeleken met gras. De spelervaring is hetzelfde als bij echt gras, maar de kosten zijn minimaal.

Kunstgras Target greens blijken erg populair te zijn op driving ranges. Spelers genieten van de uitdagingen om op doelen te spelen en de driving ranges verkopen meer golfballen. U kunt werken met verschillende afmetingen, kleuren en vormen, variërend van een dartboardstijl met verschillende gekleurde ringen tot de groene standaardvorm. Op kunstgras oppervlakken “bijten” de ballen zich echt in de green; dit vergroot de klanttevredenheid. Net als een natuurlijke green eigenlijk.

Mogelijkheden voor kunstgras target greens

Kunstgras is de laatste tijd erg populair voor golf en dan met name ook voor target greens. Met de hoogwaardige kunstgras soorten kan er gekozen worden voor target greens die erg veel lijken op een natuurgras uitvoering. Maar er kan ook gekozen worden om te werken met verschillende kleuren zoals te zien op de foto. Kortom formaat en kleur… alles is mogelijk!

Drijvende Target Greens

Als de ballen van uw driving range in het water terechtkomen, dan zijn drijvende kunstgras target greens wellicht geschikt voor u. Sponsors kunnen reclameruimte kopen op de zijkanten van deze kunstgras “eilanden”. Ballen die op deze targets terechtkomen, reageren ook als op natuurlijk gras. Myview Golf, ook specialist op het gebied van kunstgras target greens.

Myview golf target greens

DESIGN

PLAN

BUILD

Uw partner bij de ontwikkeling van kunstgras golfbanen

We vinden dat iedereen van alle leeftijden en van alle spelsterktes, van beginners, amateurs tot professionals, thuis, bij golfclubs, op drivingranges, scholen, in recreatiecentra, hotels, en zelfs bij nieuw aan te leggen golffaciliteiten moeten kunnen beschikken over de beste golf faciliteiten. Een perfect bespeelbare ondergrond waarop men het hele jaar door kan spelen is haalbaar namelijk met kunstgras. Alleen al hierdoor bouwen spelers vertrouwen op, verbeteren zij hun spel en vergroten zij de deelname aan en plezier in het spel.

Myview Golf is de specialist in het ontwerpen en aanleggen van golfbanen zoals voor complete golfbanen, greens, tees, compacte banen, driving ranges, target greens en golfproducten voor thuisgebruik. Myview Golf levert ook de uitstekende Tour Links modulaire greens en andere golf trainingsmiddelen. De reputatie van Myview Golf onder PGA Tour-professionals is aanvullend bewijs dat kunstgras een ideale ondergrond is voor putting greens, randen, fairways en tees. Kunstgras Putting greens voor thuis vormen een toenemende trend waardoor spelers het hele jaar door in hun eigen achtertuin kunnen spelen.

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?