Tee line gras en Tee Matten

Myview Golf kan nu het nieuwste kunstgras voor tee-lines ter wereld leveren. Dit gras zorgt voor een realistische slag van de bal, zorgt ervoor dat u stevig staat en dat u een tee kunt plaatsen. Oefenen en training zijn nu het hele jaar door mogelijk waardoor u de zomertees en het oefenterrein achter de hand kunt houden voor de drukke zomerperiode.

Door kunstgras tee-line gras aan te leggen, kunt u wintergolfers overhalen op uw baan te spelen en zo de inkomsten tijdens de winter vergroten. U kunt deze tees overal op de baan aanleggen, waardoor uw club het hele jaar door consistente speelafstanden en speelsterktes kan onderhouden. Net als onze andere producten is de tee-line vrijwel onderhoudsvrij en biedt het te allen tijde een optimaal speeloppervlak.

Vaste klanten van uw driving range zullen genieten van de kunstgras tee-line van ons Myview Golf-merk. Plaats het als een tee box of gebruik het gewoon als een tee mat. Als u een grotere faciliteit hebt, bent u wellicht ook geïnteresseerd in onze kunstgras winter greens of kunstgras winter tees.

Tee Mats

Onze kunstgras tee-line gras is lang en compact genoeg om een standaardtee te ondersteunen. Het is een zeer duurzaam product en zal indruk maken op uw vaste klanten. Kies uit standaard of aangepaste tee matten. Neem contact met ons op voor speciale tarieven voor grote bestellingen.

Tee Boxes

We maken een houten frame en vullen dit met stenen. Dit trillen we aan met een trilplaat. We rollen dan het teegras uit, snijden dit op maat en bevestigen het aan de ondergrond, terwijl de buitenranden aan het frame worden bevestigd. Dit voorkomt uitglijden, zelfs bij voortdurend gebruik.

Myview Golf Tee line turf

DESIGN

PLAN

BUILD

Golfbaan aanleggen? Myview Golf is de partner!

Myview Golf is één van de toonaangevende bedrijven voor de aanleg van golfbanen. Het bedrijf is opgericht door professionele golfers en voor professionele golfers die de golfwereld kennen en alleen perfecte resultaten accepteren. We leveren de allerbeste kunstgras golfbanen, kunstgras driving ranges, golfoefenbanen enz. die momenteel beschikbaar zijn in Europa.

Niet alleen het werk voor de aanleg van uw golfbaan voldoet aan de hoogste normen, maar ook ons kunstgras voor golf, dus we hebben er alle vertrouwen in dat onze producten ook aan uw verwachtingen voldoen.

Ons kunstgras voor golf hoeft niet te worden bewaterd, bemest, gemaaid of van onkruid worden ontdaan, wat betekent dat er weinig onderhoud nodig is en er kosten worden bespaard. We bieden verschillende oplossingen en kunstgras voor golf producten om uw doel te bereiken. We hebben synthetische golf greens, indoor golfbanen, winter tees, korte golfbanen, Tourlinks, golf oefenbanen en nog veel meer aangelegd.

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?