Hoe wij te werk gaan

Het perfect onderhouden van een golfbaan is nagenoeg onmogelijk of in ieder geval erg kostbaar. Daarom wordt steeds vaker gekeken naar de mogelijkheden die kunstgras kan bieden.

Naast kunstgras afslagmatten is ook kunstgras voor Tee Gras de ideale oplossing. De Tee is het meest onderhevig aan slijtage en daardoor een groot deel van het dagelijkse werk van de greenkeeper. Met kunstgras behoort dit alles tot het verleden.

Myview Golf ontmoet de klant om te bekijken wat de specifieke wensen aangaande kunstgras zijn. De klant krijgt een informatiepakket met daarin een staal van het product, een overzicht van de eigenschappen en het gebruikelijke aanlegproces. Op basis van het specifieke plan en de specifieke wensen van de klant maakt ons ontwerpteam vervolgens een visueel grafisch ontwerp van de voorgestelde green en ons verkoopteam bereidt dan een offerte voor het project voor. Als de klant tevreden is met onze voorstellen, plannen we een datum voor de aanleg in.

Kunstgras voor golfbanen

Myview Golf kan een groot assortiment kunstgras producten voor golfbanen leveren, maar kan ook het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw kunstgras golfbaan regelen. We kunnen u het volgende leveren:

  • Kunstgras voor korte Golfbanen
  • Kunstgras voor Mini Golfbanen
  • Kunstgras voor Adventure golf
  • Kunstgras greens
  • Kunstgras Tees and greens voor de winter
  • Paden van kunstgras
  • Kunstgras Target greens
  • Drijvende kunstgras targets

Myview Golf biedt het complete pakket aan.

INVENTARISEREN

PLANNEN

VISUALISEREN

Kunstgras golfbanen aanleggen

AanlegAl veel jaren gebruiken golfclubs kunstgras voor oefen greens en driving range matten. Tegenwoordig gebruiken steeds meer professionele golfclubs kunstgras voor het aanleggen van chipping greens, putting greens en tees.

Aanleg kunstgras golfbanen

Kunstgras voor korte golfbanen

Short-golfKorte banen zijn een geweldige faciliteit voor elke golfclub en zijn perfect om het spel aan nieuwe golfers te introduceren. Speel negen holes, die elk tussen 20 en 160 meter lang zijn, met onderweg de uitdaging van bunkers en water.

Kunstgras voor korte golfbanen

Kunstgras voor adventure golf

AdventureAdventure golf is een leuke gezinsactiviteit en een geweldige manier om meer bezoekers te trekken. De baan kan worden ontworpen op basis van de ruimte die u beschikbaar hebt.

Kunstgras voor adventure golf

Golf oefen faciliteiten

Practice-areasElke golfbaan moet een oefenterrein hebben voor vaste klanten. Een oefenterrein bestaat gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Hierdoor kunnen golfers putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan.
 De kwaliteit van de kunstgras green van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door kunstgras te gebruiken voor de oefenterreinen van uw golfbaan kunnen vaste klanten het hele jaar door spelen. Bovendien worden de greenkeepers niet afgeleid van uw hoofd golfbaan omdat voor kunstgras bijna geen onderhoud nodig is.

Kunstgras voor oefen faciliteiten

Tees & Greens

Tee-and-greensMyview Golf kan nu het nieuwste kunstgras voor tee-lines ter wereld leveren. Dit gras zorgt voor een realistische slag van de bal, zorgt ervoor dat u stevig staat en dat u een tee kunt plaatsen. Oefenen en training zijn nu het hele jaar door mogelijk waardoor u de zomertees en het oefenterrein achter de hand kunt houden voor de drukke zomerperiode.

Door een kunstgras tee-linegras aan te leggen, kunt u wintergolfers overhalen op uw baan te spelen en zo de inkomsten tijdens de winter vergroten. U kunt deze tees overal op de baan aanleggen, waardoor uw club het hele jaar door consistente speelafstanden en speelsterktes kan onderhouden. Net als onze andere producten is de tee-line vrijwel onderhoudsvrij en biedt het te allen tijde een optimaal speeloppervlak. Kunstgras winter tees en -greens zorgen ervoor dat u uw golfbaan het hele jaar open kunt houden.

Winter Tees

winter-teesDe winter Tees van Myview Golf zijn de perfecte vervanging van de standaard greens wanneer de temperatuur daalt en het natuurlijke gras niet meer groeit. Een kunstgras green zorgt in elk seizoen voor een consistente ervaring van hoge kwaliteit voor spelers.

Winter Tees zijn ontwikkeld voor gebruik wanneer de grond te hard wordt om standaardtees aan te leggen. Ons tee-linegras is lang en compact genoeg om een standaardtee te ondersteunen. In tegenstelling tot natuurlijk gras, veranderen de eigenschappen van kunstgras niet wanneer het klimaat verandert en spelers kunnen dan ook in alle weersomstandigheden spelen.

Kunstgras Tee boxes

We maken een houten frame en vullen dit met stenen. Dit trillen we aan met een trilplaat. We rollen dan het teegras uit, snijden dit op maat en bevestigen het aan de ondergrond, terwijl de buitenranden aan het frame worden bevestigd. Dit voorkomt uitglijden, zelfs bij voortdurend gebruik van het kunstgras.