Kunstgras green aanleggen

Myview Golf is de one stop shop voor het aanleggen van een kunstgras green. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, tot aan de volledige aanleg en een onderhoudscontract. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de kunstgras green, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij bereiden de basis voor voorafgaand aan het vormen en leggen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is, beschikt uw over een geweldige kunstgras green die overeenkomt met greens met USGA-specificaties (United States Golf Association).

Alle kunstgras green systemen van Myview Golf worden aangelegd door ons team van gecertificeerde en getrainde professionals. Hierdoor kan consistent topkwaliteit worden gegarandeerd.

Myview Golf levert de meest realistische kunstgras green ter wereld. Zorgvuldige training en tests en regelmatige seminars dragen bij aan onze kwaliteitsdoelstellingen. Onze specialisten zijn gekwalificeerd om aanlegwerk uit te voeren, zoals:

  • Plaatsbepaling van geschikte aanleglocatie
  • Voorbereiding van de ondergrond
  • Vormen en installeren kunstgras
  • Controleren van de rol- en balsnelheden

Hoe wij te werk gaan

Myview Golf ontmoet de klant om te bekijken wat de specifieke wensen zijn. De klant krijgt een informatiepakket met daarin een staal van het product, een overzicht van de eigenschappen en het gebruikelijke aanlegproces.

Op basis van het specifieke plan en de specifieke wensen van de klant maakt ons ontwerpteam vervolgens een visueel grafisch ontwerp van de voorgestelde green en ons verkoopteam bereidt dan een offerte voor voor het project. Als de klant tevreden is met onze voorstellen, plannen we een datum voor de aanleg van de kunstgras green in.

Testing and after sales

Myview Golf carries out installation ensuring minimal disruption to the client. Our experts subject the new putting green to rigorous testing and our client must be completely happy with the product before signing off.

We are proud of our after-sales services and we maintain open dialogue with all clients and strive to resolve any queries. Myview Golf treats each job as a challenge and our entire team, from sales directors to installation technicians, are committed to providing quality products and service.

DESIGN

PLAN

BUILD

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen.

Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?