Kunstgras Golf oefenbanen

Creëer golfoefenterreinen, binnen of buiten. Deze zijn geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, scholen, revalidatiecentra, enz. Golf is een goede vorm van lichte training en is uitermate geschikt voor deze omgevingen. Wat is nu beter dan een ontspannen achttien holes golfspel als u enkele uren buiten wilt genieten?

Golf is de perfecte activiteit voor ontspanning en stressvermindering. Het zorgt voor een onderbreking van onze alledaagse taken en zorgen. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om sociale en zakelijke contacten op te doen in een ontspannen en plezierige omgeving. Bent u echter alleen, dan is de sport nog steeds de moeite waard.

Myview Golf Practice

DESIGN

PLAN

BUILD

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?