Kunstgras Golfbaan aanleggen

Al veel jaren gebruiken golfclubs kunstgras voor oefenterreinen en driving range matten. Tegenwoordig gebruiken steeds meer professionele golfclubs kunstgras voor het aanleggen van chipping greens, putting greens en tees. Doordat het product niet van echt te onderscheiden en duurzaam is, beschikken clubs het hele jaar over perfecte greens, en clubleden waarderen een voortdurend goede ondergrond die erg op echt gras lijkt. Neem eens een kijkje in onze galerij met synthetische golfproducten. Laat Myview Golf uw golfbaan ontwerpen en aanleggen.

Het is zeer moeilijk om de perfecte architect voor een golfbaan te vinden en daarnaast de beste aannemer om de golfbaan aan te leggen en uw doel te bereiken. Daarom is Myview Golf de perfecte partner voor de aanleg van uw golfbaan. Myview Golf adviseert, ontwerpt en installeert uw golfbaan van kunstgras. De perfecte partner wanneer u de waarde van uw baan wilt verhogen – kunstgras greens, korte golfbanen, minigolfbanen, adventure golf, winter tees en greens en bovendien paden van kunstgras. Wat u ook van plan bent, laat Myview Golf uw golfbaan aanleggen. Succes verzekerd!

Myview Golf Court Construction

ONTWERP

PLAN

BOUW

Golfbaan aanleggen? Myview Golf is de partner!

Myview Golf is één van de toonaangevende bedrijven voor de aanleg van golfbanen. Het bedrijf is opgericht door professionele golfers en voor professionele golfers die de golfwereld kennen en alleen perfecte resultaten accepteren. We leveren de allerbeste kunstgras golfbanen, kunstgras driving ranges, golfoefenbanen enz. die momenteel beschikbaar zijn in Europa.

Niet alleen het werk voor de aanleg van uw golfbaan voldoet aan de hoogste normen, maar ook ons golfgras, dus we hebben er alle vertrouwen in dat onze producten ook aan uw verwachtingen voldoen. Ons golfgras hoeft niet te worden bewaterd, bemest, gemaaid of van onkruid worden ontdaan, wat betekent dat er weinig onderhoud nodig is en er kosten worden bespaard. We bieden verschillende oplossingen en golfgrasproducten om uw doel te bereiken. We hebben synthetische golf greens, indoor golfbanen, winter tees, korte golfbanen, Tourlinks, golf oefenbanen en nog veel meer aangelegd.

Kunstgras Golf Greens

De locatie, de vorm, het type en de kwaliteit van de greens zijn belangrijke aspecten van elk aanlegproject. Het oppervlak van een synthetische green reageert hetzelfde op de bal als natuurlijk gras wanneer u putten, chippen en approach oefent. Vele PGA-professionals gebruiken golfgreens die zijn ontworpen door Myview Golf – bewijs van de kwaliteit van het product. We leveren zowel gevulde als niet-gevulde greens.

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Korte golfbanen aanleggen

Korte banen zijn tegenwoordig een erg populaire faciliteit bij golfclubs en ze zijn ideaal om het spel aan nieuwe golfers te introduceren. Er worden negen holes van tussen de 20 en 160 meter gespeeld en, net als in het echt, vormen bunkers en water een aanvullende uitdaging. 8000 vierkante meter land is voldoende om een korte golfbaan voor beginners aan te leggen.

Kunstgras paden

Paden zijn een belangrijk element bij het ontwerp en de aanleg van een golfbaan. Kunstgraspaden laten duidelijk zien waar mensen kunnen lopen. Het kunstgras zorgt voor een uitstekende afwatering, een vlak oppervlak, heeft een geweldige grip en, beter nog, het is altijd in perfecte staat.

De aanleg van uw golfbaan

Bel ons om de plannen van uw club te bespreken en te zien hoe wij samen uw club kunnen verbeteren. Wij bij Myview Golf zouden het een waar genoegen vinden om u te helpen bij de aanleg van uw golfbaan.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?