Golf oefenfaciliteiten

Goede oefenfaciliteiten zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping spel oefenen voordat zij de baan opgaan.

Het oppervlak van een kunstgras green reageert hetzelfde op de bal als natuurlijk gras bij het putten, chippen en approach. Wikipedia omschrijft approach als de slag waarmee de speler middels een hoge bal de green aanspeelt. Vele PGA-professionals gebruiken golfgreens die zijn ontworpen door Myview Golf – bewijs van de kwaliteit van het product. De vaste klanten van uw club zullen blij zijn met de kunstgras golf greens op het nieuwe oefenterrein.

De kwaliteit van de kunstgras golf greens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er bij uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Myview Golf practice golf areas

ONTWERP

PLAN

BOUW

Golfbaan aanleggen? Myview Golf is de partner!

Myview Golf is één van de toonaangevende bedrijven voor de aanleg van golfbanen. Het bedrijf is opgericht door professionele golfers en voor professionele golfers die de golfwereld kennen en alleen perfecte resultaten accepteren. We leveren de allerbeste kunstgras golfbanen, kunstgras driving ranges, golfoefenbanen enz. die momenteel beschikbaar zijn in Europa.

Niet alleen het werk voor de aanleg van uw golfbaan voldoet aan de hoogste normen, maar ook ons kunstgras voor golf, dus we hebben er alle vertrouwen in dat onze producten ook aan uw verwachtingen voldoen.

Ons kunstgras voor golf hoeft niet te worden bewaterd, bemest, gemaaid of van onkruid worden ontdaan, wat betekent dat er weinig onderhoud nodig is en er kosten worden bespaard. We bieden verschillende oplossingen en kunstgras voor golf producten om uw doel te bereiken. We hebben synthetische golf greens, indoor golfbanen, winter tees, korte golfbanen, Tourlinks, golf oefenbanen en nog veel meer aangelegd.

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?