Een kunstgras green in uw achtertuin?

De droom van elke golfer, een green in zijn achtertuin. Door een kunstgras green aan te leggen speelt u altijd op een mooi vlakke ondergrond die daarnaast ook nog weinig onderhoud heeft. Met kunstgras kunnen we elke vorm en elke ondulatie realiseren die u wenst van uw kunstgras green. Op dit altijd constante speel oppervlak zult u in no time uw korte spel verbeteren, en zoals u weet is daar het meeste te halen. Maar niet alleen het putten kunt u oefenen. Ook het chippen kunt u verbeteren met een kunstgras green van Myview Golf. Door allerlei verbeteringen aan de producten in de laatste jaren is ook de reactie van de bal tijdens het chippen op de kunstgras green gelijk aan het chippen op een natuurlijke baan. U kunstgras green kan compleet worden gelegd met een fringe, een rough, een bunker. EN bij de gehele installatie zullen we er altijd voor zorgen dat de kunstgras green perfect past bij de rest van de omgeving.

Niet gevulde kunstgras green

Plaats een niet-gevulde green voor puttingsessies van hoge kwaliteit. Deze green verslaat traditionele gevulde greens voor het oefenen van uw putting omdat de kunstgrasbladen niet zo stijf zijn. Gekrulde vezels waarborgen een consistente manier van rollen van de bal en een consistente balsnelheid uit alle richtingen. Myview Golf levert ook green fringes zodat u aan uw chipping kunt werken. Geef uw short game een extra impuls en heb plezier bij u thuis met onze kunstgras putting green. De niet-gevulde kunstgras green vraagt zelfs nog minder onderhoud.

Zand gevulde kunstgras green

Voor lange afstand chipping en -approaches tot 150 yards is een met zand gevulde kunstgras green precies wat u nodig hebt. Deze kunstgras green is daarnaast ook een geweldige blikvanger in uw achtertuin. Vul de kunstgras green aan met een of twee bunkers of zelfs met een aangelegde waterpartij! De zandvulling zorgt over lange afstanden voor een uitstekende balrespons. Werk aan uw lange afstand chips, approaches en putting met een kunstgras green van Myview Golf.

ed

Bunkers in uw kunstgras green

Indien u voldoende ruimte heeft kunt u bij uw kunstgras green ook het gebruik van een bunker overwegen. Ze verheffen golfen thuis tot een nieuw niveau en vormen een uitdaging voor de spelers. Oefen de chip-in direct vanuit de bunker! Myview Golf kan dit element leveren om uw kunstgras green te verbeteren. Myview Golf levert ook EnviroBunkers. Deze bunkers worden gebouwd met kunstgras en verschillende ontwerpstijlen. Ze hebben een uitstekende natuurlijke uitstraling en hebben minimaal onderhoud nodig. De beroemde golfbaan in St Andrews in Scotland is slechts één van de toonaangevende instellingen die voor EnviroBunkers hebben gekozen.

DESIGN

PLAN

BUILD

Hoe gaan wij te werk bij het aanleggen van een kunstgras green

Een van onze specialisten ontmoet de klant om te bekijken wat de specifieke wensen aangaande de kunstgras green zijn en de mogelijkheden die de lokactie biedt. De klant krijgt een informatiepakket met daarin een staal van het product, een overzicht van de eigenschappen en het gebruikelijke aanlegproces. Op basis van het specifieke plan en de specifieke wensen van de klant maken wij een visueel grafisch ontwerp van de kunstgras green en bereiden een offerte voor het project voor. Als de klant tevreden is met onze voorstellen, plannen we een datum voor de aanleg van de kunstgras green in. Myview Golf de specialist voor uw kunstgras green.

Myview Golf bouwt de meest realistische putting greens. De kwaliteit van onze producten is het gevolg van jaren optimaliseren en luisteren naar de wensen van de spelers.

 

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?