Adventure Golf

Adventure golf is een leuke activiteit voor het hele gezin en een uitstekende manier om nieuwe bezoekers naar uw golfclub te trekken. Het is waarschijnlijk de beste manier om kinderen aan het golfen te krijgen. Het is snel en actief en volwassenen genieten er ook van. Waarom niet een leegstaand stuk land omtoveren tot adventure golfbaan en de bezoekers zien binnenstromen. Uw adventure golfbaan past in elke beschikbare ruimte die u hebt. Geef de baan het thema dat u wenst en voeg attracties toe zoals bruggen, hobbels, waterelementen en zelfs draaiende windmolens!

Mini Golf

Met minigolf kan op een leuke manier putting worden geoefend met een nieuwe uitdaging bij elke hole. Dit wordt vaak verward met het speelse crazy golf! Bij minigolf bieden de realistische contouren van het oppervlak een goede ondergrond voor het oefenen van uw putting en is een beetje plezier toegevoegd. Spelers kunnen hun score bijhouden om de voortgang van hun putting vaardigheden te zien. De aanleg van een mini golfbaan is een uitstekende investering waarbij u kunt profiteren van niet-gebruikte grond op uw golfbaan.

Aanleg Mini Golf banen

Een minigolfbaan is zeker een verbetering van uw golfbaan. U kunt het landschap van het omringende terrein zo inrichten dat ontwerp van uw unieke baan opvalt. Myview Golf neemt de verantwoordelijkheid van de initiële ontwerpfase tot aan de voltooide aanleg. De transformatie zal zeker verbazing opwekken. Zie hoe de bezoekers van uw golfbaan steeds weer terugkomen om minigolf te spelen.

Myview Golf adventure golf

ONTWERP

PLAN

BOUW

Golfbaan aanleggen? Myview Golf is de partner!

Myview Golf is één van de toonaangevende bedrijven voor de aanleg van golfbanen. Het bedrijf is opgericht door professionele golfers en voor professionele golfers die de golfwereld kennen en alleen perfecte resultaten accepteren. We leveren de allerbeste kunstgras golfbanen, kunstgras driving ranges, golfoefenbanen enz. die momenteel beschikbaar zijn in Europa.

Niet alleen het werk voor de aanleg van uw golfbaan voldoet aan de hoogste normen, maar ook ons kunstgras voor golf, dus we hebben er alle vertrouwen in dat onze producten ook aan uw verwachtingen voldoen.

Ons kunstgras voor golf hoeft niet te worden bewaterd, bemest, gemaaid of van onkruid worden ontdaan, wat betekent dat er weinig onderhoud nodig is en er kosten worden bespaard. We bieden verschillende oplossingen en kunstgras voor golf producten om uw doel te bereiken. We hebben synthetische golf greens, indoor golfbanen, winter tees, korte golfbanen, Tourlinks, golf oefenbanen en nog veel meer aangelegd.

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?