Tourlinks

ourLinks is het eerste modulaire putting green systeem ter wereld waarmee golfers thuis kunnen genieten van golf greens van professionele kwaliteit – binnen of buiten. Tourlinks is een gepatenteerd product is weersbestendig en door middel van het modulaire en draagbare ontwerp kunt u het snel en eenvoudig plaatsen waar u wilt, ongeacht het klimaat. Demonteer en verplaats Tourlinks desgewenst naar binnen of naar buiten. Doordat de Tourlinks panelen ruw, lichtgewicht, vergrendeld en gevormd zijn, kunt u creatief zijn wat betreft de afmeting en vorm van uw green. Overal ter wereld is TourLinks dé naam voor superieure putting greens.

Het Tourlinks concept

Het modulaire concept maakt het mogelijk het systeem te installeren in elke omgeving en is ook weer eenvoudig verplaatsbaar. De Tourlinks systemen zijn bestand tegen elke type weer, kleurvast en duurzaam. Met een modulair systeem kunt u trainen wanneer u maar wilt op een super golf green. U kunt op deze modulaire TourLinks systemen net zo goed oefenen als de profs. De degelijke kwaliteit en de ervaring die men beleeft tijdens het spelen op deze professionele oefen putting greens is fantastisch, en daarbij komt nog eens dat de Tourlinks systemen niet duur zijn in aanschaf vergeleken met een echte green. We leveren een systeem voor elk budget.

Tourlinks toepassingen

U kunt deze modulaire systemen in professionele golfwinkels, kantoorgebouwen, gastverblijven van bedrijven en grote woonhuizen plaatsen. Ze zijn een uitstekend alternatief voor putting greens in uw tuin. Golfers zullen het speloppervlak van het golfgras weten te waarderen. Net als het geval is bij kunstgras golf greens, is minimaal onderhoud nodig. Het blijft er goed uitzien en u kunt van het uitstekende oppervlak genieten, of het nu winter is of zomer. U kunt extra elementen toevoegen, zoals bunkers, fringe gras, minifairways en specifieke tees. Kortom informeer naar de mogelijkheden van Tourlinks.

Myview Golf Tourlinks

DESIGN

PLAN

BUILD

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?