Een kunstgras putting green thuis

De droom van elke golf liefhebber, een kunstgras green in zijn achtertuin. Naast het sportieve aspect voegt een kunstgras green ook waarde toe aan uw tuin. Zonder onderhoud uw korte spel verbeteren op uw eigen kunstgras green.

Myview Golf levert een compleet producten- en dienstenpakket zodat golfers binnen of in de achtertuin kunnen oefenen – een kunstgras green is absoluut het meest populaire trainingsmiddel van nu.

  • Met een kunstgras green thuis kunt u uw korte spel verbeteren.
  • Golfnetten zorgen ervoor dat u ook in kleine ruimtes uw driving kunt oefenen.
  • Door het gebruik van een kunstgras green kunt u zich concentreren op uw golfspel en niet op onderhoud.
  • Een kunstgras green is ook leuk voor vrienden, kinderen en familie.

Hoe gaan wij te werk

Een kunstgras green in uw achtertuin is leuk, maar hoe werkt dat? Bij de aanleg van een kunstgras green gaan wij als volgt te werk, een lid van het verkoopteam van Myview Golf ontmoet de klant om te bekijken wat de specifieke wensen zijn. De klant krijgt een informatiepakket met daarin een staal van het product, een overzicht van de eigenschappen en het gebruikelijke aanlegproces.

Op basis van het specifieke plan en de specifieke wensen van de klant maakt ons ontwerpteam vervolgens een visueel grafisch ontwerp van de putting green en ons verkoopteam bereidt dan een offerte voor voor het project. Als de klant tevreden is met onze voorstellen, plannen we een datum voor de aanleg van de kunstgras green in.

DROOM

REALISEER

SPEEL

Kunstgras Putting Green

Myview Golf putting greenDe verbeteringen in het ontwerp van een kunstgras green en het comfort dat wordt aangeboden door een kunstgras green thuis aan te leggen hebben gezorgd voor een wijdverspreide populariteit onder golfers. Een Kunstgras green zorgt voor geweldig entertainment voor gezin en gasten.

Het oppervlak van een kunstgras green komt overeen met de beste natuurlijke greens en de natuurlijke reactie op de golfbal zorgt ervoor dat u kunt chippen en putten net als op echt gras. Talloze PGA Tour golfers gebruiken een kunstgras green van Myview Golf, wat getuigt van de uitstekende eigenschappen van ons product. Maak gebruik van uw eigen tuin en verlaag uw handicap met een kunstgras green.

Over kunstgras Putting Green

Kunstgras Green aanleggen

Myview Golf constructionMyview Golf is specialist in het ontwerp en aanleggen van uw kunstgras green. We regelen het hele proces, vanaf de planningsfase tot aan de voltooiing. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de kunstgras green in uw tuin, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij bereiden de basis voor voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Bij voltooiing beschikt uw tuin over een geweldige kunstgras green.

Aanleg kunstgras Green

TourLinks Putting Green Systeem

Myview Golf TourlinksDe TourLinks Putting Green systemen zijn ontworpen om een betaalbare putting green te maken met een professioneel karakter, zodat iedereen er op kan trainen! Heeft u interesse in een Tourlinks putting green thuis? Neem dan contact met ons op om izicht te krijgen in het brede assortiment van modulaire putting green systemen van Myview Golf. Deze zijn beschikbaar in kitvorm en kunnen eenvoudig worden gemonteerd waar u ook wilt oefenen, binnen of buiten. Vind een stevige en stabiele ondergrond en u bent in no time klaar om te gaan spelen op uw kunstgras putting green.

Tourlinks Putting Green Systeem