Tourlinks, verbeter uw korte spel

Professionele putting greens van Tourlinks voor thuis. Neem contact met ons op om het brede assortiment van Tourlinks modulaire putting greens te bespreken. Tourlinks is beschikbaar in kitvorm en kan eenvoudig worden gemonteerd waar u ook wilt oefenen, binnen of buiten. Vind een stevige en stabiele ondergrond en u bent in no time klaar om te gaan spelen.

Tourlinks, is snel een eenvoudig te monteren

De Tourlinks greens beschikken over gevormde bump rails, positie chipping greens, gepatenteerde floated cups en zijn eenvoudig op te bergen. Met één feature dat door PGA-professionals al wordt aangeprezen als het beste trainingsmiddel dat ooit is ontwikkeld en zes alternatieve ontwerpen en afmetingen voor modulaire putting greens, kunt u met dit product het hele jaar door oefenen.

Deze modulaire greens van Tourlinks zijn snel en eenvoudig te monteren en demonteren en zijn daarom de ideale oplossing voor thuis en in de tuin, voor bedrijven, winkels en showrooms, voor hotels, country clubs en vakantieoorden, voor pro-shops, academies en oefen golfbanen.

Het assortiment van modulaire putting greens van Tourlinks bestaat uit afmetingen van minder dan twee vierkante meter tot meer dan 20 vierkante meter. We kunnen vormen en afmetingen ook op maat maken. Of het nu gaat om serieus oefenen, coaching en training, bedrijfsevenementen, sociale gelegenheden of plezier, deze greens zijn een uitstekende investering en bieden gegarandeerde tevredenheid.

FEIT: 40% van alle golfslagen zijn putts. Verlaag dit percentage enigszins en zie het resultaat.

111

Voordelen van een Tourlinks Green

Waarom zou u een modulaire putting green van Myview Golf moeten aanschaffen? Hier volgen drie redenen:

  • Tourlinks heeft diverse flexibele afmetingen tegen zeer gunstige prijzen
  • Speel overal en wanneer u wilt op uw Tourlinks Green
  • Tourlinks is moeiteloos te monteren en verplaatsen

Pas de lay-out van uw Tourlinks green aan door de modulaire panelen anders in te delen. Met onze nieuwe modulaire putting greens krijgt u professionele kwaliteit die u zich kunt veroorloven. Kies Tourlinks.

DESIGN

PLAN

BUILD

Aanleg van een kunstgras golf green

Myview Golf kan een volledig pakket voor de aanleg van een synthetische golfgreen leveren. Dit omvat ontwerp, voorbereiding en planning, en de volledige aanleg. Bepaal samen met onze specialisten de afmeting, vorm en locatie van de green of oefenterreinen, samen met eventuele beplantingseisen. Bij voltooiing van de plannen gaat ons aanlegteam naar de locatie. Zij zorgen voor de complete aanleg van de golfbaan, zoals de voorbereiding van de basis voorafgaand aan het vormen, leggen en zomen van het kunstgras. U kunt extra eigenschappen toevoegen zoals fringes, bunkers en tees. Als alles klaar is bent u de trotse bezitter van een waardevolle toevoeging aan uw golfbaan.

Golf oefenbanen

Golf oefenbanen zijn een must voor een goede golfbaan. Deze bestaan gebruikelijk uit een golfgreen met fringe en optionele bunkers. Clubleden kunnen hun putting en chipping oefenen voordat zij de baan opgaan. De kwaliteit van de synthetische golfgreens van Myview Golf komt overeen van die van greens met USGA-specificaties (United States Golf Association). Door oefenterreinen met kunstgras aan te leggen, kan er op uw golfbaan het hele jaar door worden gespeeld. Uw greenkeepers zijn u ook dankbaar omdat kunstgras bijna onderhoudsvrij is.

Wij helpen u graag

Op zoek naar advies voor uw project?